Browsing Ciencias Naturales y Exactas by Subject "Quality"
Now showing items 1-3 of 3
-
Análisis multivariante aplicado al estudio de las propiedades culinarias de arroz (Oryza sativa L.) en variedades largo fino
(Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Secretaria de Investigación y Posgrado, 2020-06-25)El arroz (Oryza sativa L.) es uno de los cultivos alimenticios más importantes del mundo, la producción en Argentina se concentra en la región Litoral, liderada por la provincia de Corrientes. No existe un único atributo ... -
Improvement of quality control system of the in vitro production of sugarcane
(Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Secretaria de Investigación y Posgrado, 2021-12-06)The Sugarcane Biofactory at the Villa Clara Center Sugarcane Research Territorial Station plays a vital role in sugarcane production, since it provides seeds of high genetic and phytosanitary quality obtained by biotechnological ... -
Influence of temperature and packaging type on quality parameters and antimicrobial properties during Yateí honey storage
(Sociedad Brasilera de Ciencia y Tecnología de Alimentos, 2017-12-21)Tetragonisca fiebrigi, is a bee of the subfamily Meliponidae traditionally known as Yateí. Its honey differs from the honey produced by Apis mellifera because it is less viscous, more acidic, has sweetness and particular ...