Now showing items 1-3 of 3

    • Análisis multivariante aplicado al estudio de las propiedades culinarias de arroz (Oryza sativa L.) en variedades largo fino 

      Bouchard, José Daniel; Acevedo, Belén Andrea; Díaz, Sergio Fernando; Maiocchi, Marcos Gabriel (Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Secretaria de Investigación y Posgrado, 2020-06-25)
      El arroz (Oryza sativa L.) es uno de los cultivos alimenticios más importantes del mundo, la producción en Argentina se concentra en la región Litoral, liderada por la provincia de Corrientes. No existe un único atributo ...
    • Improvement of quality control system of the in vitro production of sugarcane 

      Suárez Castellá, Miguel; Galián, Carlos Emilio; Cabral, José Antonio; Gómez Kosky, Rafael; Bernal Villegas, Aydiloide; Delgado Mora, Irenaldo; Nuñez Jaramillo, Dunia; Bermúdez Calimano, Midiala; Toledo Rodríguez, Edel (Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Secretaria de Investigación y Posgrado, 2021-12-06)
      The Sugarcane Biofactory at the Villa Clara Center Sugarcane Research Territorial Station plays a vital role in sugarcane production, since it provides seeds of high genetic and phytosanitary quality obtained by biotechnological ...
    • Influence of temperature and packaging type on quality parameters and antimicrobial properties during Yateí honey storage 

      Martínez, Ramón Alejandro; Schvezov, Natasha; Brumovsky, Luis Alberto; Pucciarelli Román, Amada Beatriz (Sociedad Brasilera de Ciencia y Tecnología de Alimentos, 2017-12-21)
      Tetragonisca fiebrigi, is a bee of the subfamily Meliponidae traditionally known as Yateí. Its honey differs from the honey produced by Apis mellifera because it is less viscous, more acidic, has sweetness and particular ...