• Login
    • Inicio
    • Institucional
      Acerca del RepositorioAcceso Abierto
      Equipo
    • Preguntas Frecuentes
    • Sitios de Interés
    Search 
    •   DSpace Home
    • Ciencias Naturales y Exactas
    • Producción textual
    • Hemeroteca
    • Search
    •   DSpace Home
    • Ciencias Naturales y Exactas
    • Producción textual
    • Hemeroteca
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-2 of 2

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Aislamiento e identificación de microorganismos amilolíticos y tolerantes a cianuro de efluentes de la industria almidoneraIsolation and identification of amylolytic and cyanide tolerants microorganisms from cassava starch industry effluents 

    Barua, Ramona Celeste; Kolman, María de los Ángeles; Aguila, Marina Soledad; Zapata, Pedro Darío; Alvarenga, Adriana Elizabet (Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Secretaria de Investigación y Posgrado, 2020-11-12)
    El cultivo de mandioca en la Provincia de Misiones aporta la mayor parte de la producción a nivel nacional. Parte de la misma es destinada a la obtención de fécula, actividad que genera efluentes industriales con una elevada ...
    Thumbnail

    Evaluation of sorption isotherms in snacks with pregelatinized cassavaEvaluación de las isotermas de sorción en snacks con mandioca pregelatinizada 

    Cazzaniga, Amanda; Brousse, María Marcela; Linares, Andrés Ramón (Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Secretaría de Investigación y Posgrado, 2022-10-31)
    Sorption characteristics are studied for their influence on the storage stability of dehydrated products and their effect on water vapour diffusion. In the present work, the adsorption curves of snacks with and without ...

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    AuthorAguila, Marina Soledad (1)Alvarenga, Adriana Elizabet (1)Barua, Ramona Celeste (1)Brousse, María Marcela (1)Cazzaniga, Amanda (1)Kolman, María de los Ángeles (1)Linares, Andrés Ramón (1)Zapata, Pedro Darío (1)Subject
    Cassava (2)
    Mandioca (2)Adsorción (1)Adsorption (1)Almidon (1)Almidón pregelatinizado (1)Bacteria (1)Bacterias (1)Bioremediation (1)Biorremediación (1)... View MoreDate Issued2020 (1)2022 (1)Has File(s)Yes (2)

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Acceso abierto
    Licencia Creative Commons
    Repositorio Institucional Digital - Universidad Nacional de Misiones - RIDUNaM se distribuye bajo una
    Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional