• Login
    • Inicio
    • Institucional
      Acerca del RepositorioAcceso Abierto
      Equipo
    • Preguntas Frecuentes
    • Sitios de Interés
    Search 
    •   DSpace Home
    • Ciencias Naturales y Exactas
    • Producción textual
    • Hemeroteca
    • Search
    •   DSpace Home
    • Ciencias Naturales y Exactas
    • Producción textual
    • Hemeroteca
    • Search
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-2 of 2

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Glicósidos de esteviol y compuestos fenólicos en infusiones de Stevia rebaudiana dependiendo de la variedadSteviol glycosides and phenolic compounds in Stevia rebaudiana infusions and depending on the variety 

    Celaya, Liliana Soledad; Taiariol, Dario; Valle, Silvia; Kolb Kozlobsky, Nicolás (Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Secretaria de Investigación y Posgrado, 2020-06-25)
    El objetivo de este estudio fue caracterizar infusiones de tres variedades de Stevia rebaudiana (stevia) cultivadas en Argentina determinando la recuperación de sólidos totales, de glicósidos de esteviol y de compuestos ...
    Thumbnail

    Kinetics of aqueous extraction of phenolic compounds from processed yerba mate leavesCinética de extracción acuosa de compuestos fenólicos a partir de hojas de yerba mate elaborada 

    López, Gabriela Gisela; Brousse, María Marcela; Vergara, María Laura; González, Adriana Maricil; Cruz, Nancy Elizabeth; Linares, Andrés Ramón (Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Secretaria de Investigación y Posgrado, 2021-05-03)
    In this study, the kinetics of aqueous extraction of phenolic compounds from the yerba mate leaves were analyzed. A temperature range between 40°C and 70°C and a ratio of 25 g of mate leaves in 200 mL of water were used. ...

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Discover

    AuthorBrousse, María Marcela (1)Celaya, Liliana Soledad (1)Cruz, Nancy Elizabeth (1)González, Adriana Maricil (1)Kolb Kozlobsky, Nicolás (1)Linares, Andrés Ramón (1)López, Gabriela Gisela (1)Taiariol, Dario (1)Valle, Silvia (1)Vergara, María Laura (1)Subject
    Compuestos fenólicos (2)
    Phenolic compounds (2)Cinética (1)Concentración (1)Concentration (1)Glicósidos de esteviol (1)Infusion (1)Infusión (1)Kinetics (1)Stevia rebaudiana (1)... View MoreDate Issued2020 (1)2021 (1)Has File(s)Yes (2)

    DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Acceso abierto
    Licencia Creative Commons
    Repositorio Institucional Digital - Universidad Nacional de Misiones - RIDUNaM se distribuye bajo una
    Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional