Now showing items 1-2 of 2

    • Cinética de pérdida de agua y ganancia de aceite de snacks fritos de mandioca 

      Hase, Sandra Liliana; Linares, Andrés Ramón (Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Secretaria de Investigación y Posgrado, 2018-08-23)
      El objetivo de este estudio fue determinar la cinética de pérdida de agua y ganancia de aceite durante el proceso de fritura por inmersión profunda de snacks preparados con puré de mandioca y evaluar los efectos de los ...
    • Properties of dehydrated cassava puree and wheat flour blends and its relationship with the texture of doughs 

      Cazzaniga, Amanda; Hase, Sandra Liliana; Brousse, María Marcela; Linares, Andrés Ramón (Elsevier Science, 2017-08-28)
      A growing interest in promoting the use of local sources of flour for the partial replacement of wheat flour is observed. Dehydrated cassava puree (DCP) is obtained by cooking, mashing, and drying the cassava roots. The ...