Now showing items 1-2 of 2

    • Evaluation of resources in the study of industrial and culinary properties for the varietal characterization of rice (Oryza sativa L.) 

      Farco, Andrea Paola; Bouchard, José Daniel; Díaz, Sergio Fernando; Kruger, Raúl D.; Maiocchi, Marcos Gabriel (Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Secretaria de Investigación y Posgrado, 2021-04-28)
      Different physicochemical tests have been used over time in the Oryza sativa species for the study of industrial and culinary properties. In this study, nine attributes were compared: amylose content, total whiteness, ...
    • Optimización de las condiciones de cultivo para la producción de una Poligalacturonasa Microbiana 

      Maidana, Silvana Andrea; Mieres, Alicia Adela; Zubreski, Emilce Roxana; Martos, María Alicia (Universidad Nacional de Misiones. Facultad de Ciencias Exactas, Químicas y Naturales. Secretaria de Investigación y Posgrado, 2019-11-04)
      El objetivo del presente trabajo fue evaluar el efecto de las condiciones de cultivo sobre la producción de una Poligalacturonasa (PGasa) por Wickerhamomyces anomalus. Las fermentaciones se realizaron en frascos agitados, ...